Temsilcilerimizle Bir Aradayız
28 Mart 2024, Perşembe

Sağlık Sen Giresun Şubesi temsilcileriyle birlikte iftarda bir araya geldik.

Programda konuşan Sağlık Sen Şube Başkanı Elifoğlu: Üyeden gelen üyeye gidecek düsturumuzla birlikte, Ankara’da başlattığımız Sağlık Sen Otel projemiz kapsamında Ulus ve Kızılay olmak üzere iki adet otelimiz üyelerimize çok cüzi bir ücretle hizmet vermeye başlamıştır. Bunun yanında kamuda kanayan yara olan kreş sorununa Sağlık Sen Kreş adı altında çözüm üreten sendikamız pilot bölge olarak ilk kreşimizi Şanlı Urfa’da açmanın gururunu yaşamaktadır.. 

Buradan şunu da belirtmek isterim ki diyen ELİFOĞLU: Kreş konusunda  Giresun Belediye Başkanımız Sn. Aytekin Şenlikoğlu ve Sendikamızın Genel Başkanı Sn. Mahmut Faruk Doğan ile birlikte yaptıkları görüşmeler neticesinde Aksu bölgesinde  yine üyesine hizmet edecek “kar etmeden” sadece masraflarını karşılayacak bir ücretle birlikte Sağlık Sen Kreşi Allah’ın izniyle Üniversitemize ve Eğitim Araştırma hastanemize yakın bir zamanda Giresun Şubesi olarak kazandıracağız. 

Gaziantep İlimizde ise pilot bölge olarak açılan Sağlık Sen markette Sağlık Sen üyelerine özel hizmete açılmış olup, yer ve mekan olarak uygun alan bulunduğu taktirde tüm Türkiye’de Genel merkezimizin belirlediği İllerimizde en az bir market, bir kreş ve bir otel hizmetlerimizi açmaya ve üyelerimizin kullanımına sunmaya çalışacağız. 

Bugün hastası olup Ankara’ya tedaviye giden üyelerimiz veya 1. Derece yakınlarının hava alanı, gar veya otogardan alıp gideceği doktora veya kalacağı yere götüren Sağlık Sen Taksi hizmeti yine çalışanlarımızın hizmetine girmiştir.

Sağlık Sen kazanımın adresidir, Sağlık Sen hizmet sendikacılığını yeniden şekillendiren bir sendika olmakla birlikte yukarıda ifade ettiğim gibi kalıcı eserlere imza atmaktadır.  Sendikamız sağlık çalışanlarımızın 215 sorununa el uzatmış ve çözüm üretmiştir. Dün yaptığımız gibi başkalarının hayal dahi edemediği kazanımları elde eden sendikamız yine aynı aşkla üyesine hizmet etmeye devam edecektir. Sağlık Sen kazanımlarıyla hızlıca yükselmeye devam ederken, bazı temeli olmayan sendikacıkların, sosyal medya üzerinden çamur at izi kalsın mantığıyla yaptığı karalama kampanyasının sona erecektir. 

 

Gerçekler er ya da geç ortaya çıkacaktır!




PAYLAŞ :