Maaş Promosyon Çalışması
06 Kasım 2019, Çarşamba

Bugünkü çalışmamızı İlimiz Sağlık Müdürlüğünün 11.11.2019 tarihli yapacak olduğu banka promosyon (Özenti) ihalesi için ilimizdeki bulunan bankaların bir kısmını ziyaret ettik kalan bankalarıda ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bu kapsamda Afrin Zeytin Dalı harekatı anısına yaptırmış olduğumuz fincalarımızdan hediye ettik. Gİttiğimiz bankalarda çalışanların beklentilerinin ne olduğunu diğer illerde nasıl sonuçlandığı konusunda bilgi paylaşımında bulunduk. Aynı zamanda çalışanların bankalardan beklentilerini anlattık. Diğer bir yönden bankalarında ihale konusundaki bazı endişelerini giderdik ve ihalemize katılım sağlamalarını istedik. Sağlıkta bazı konuların bir düzene bağlandığı gelen giden personellerin artık belli olduğu daha önce promosyon alınıp alınmadığının sistem tarafından kontrol edildiği gibi bir çok konu üzerinde konuşup bankaların bu konudaki çekincelerini giderdik. Eline ihale teklifi ulaşmayan bankalar için Sağlık Müdürlüğü ile iletişime geçerek bankanın ihaleye gelmek istediğini fakat ihale mektubu kısa sürede bankaya ulaştırılmasını istedik.

İhale sürecinde paydaşlardan biri olan sendikamız yetkili sendika olarak ihaleye katılacak ve ihalenin şeffaf bir şekilde işleyebilmesi için tüm veriler sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıma sunulacaktır.

Bugün görüştüğümüz bankalarımıza ve müdürlerine bize göstermiş oldukları nezaketten ötürü ve ihale davetlerimizi kırmadıkları için teşekkür ederiz.

Ziraat Bankası Nizamiye: Bekir ALBAYRAK

Ziraat Bankası : Nesrin TÜYSÜZ

Yapı Kredi: Adnan TAŞKENT

 

Türkiye Ekonomi Bankası Serhat GÜLTEKİN

Vakıfbank: Numan ZORBA

Halk Bankası Topal Osman şubesi: Hakan YÜKSEL

Halk Bankası MerkezŞube Ercan AKBAYIR

Türkiye İş Bbankası : Orhan BEKTAŞ

Sağlık Sen olarak zamanında yapmış olduğumuz kazanım sayesinde dün kurumların eksiklerinin giderildiği promosyonların çalışanlara verilmesini sağladık.




PAYLAŞ :